Wie zijn we?


Wij zijn een van de belangrijkste kopers van topstrips in België. En Kuifje maakt daar natuurlijk een belangrijk deel van uit!
Dagelijks voeren we in alle discretie schattingen uit en doen we aankopen.

Bij voorkeur overleggen we eerst even aan de telefoon over welke stukken het gaat, en zoals steeds zegt 1 foto meer dan 1000 woorden. Je zou er versteld van staan hoeveel we reeds afleiden uit 1 goed gemaakte foto (best meer dan 1 foto van voorkant, achterkant, kaft, en natuurlijk ook de eerst binnenbladzijde).
Als u niet via de site wel werken, dan kan u ons ook gewoon contacteren via info@strips-verkopen.be als u strips te koop hebt en de beste prijs wenst!
Voor interessante zaken komen wij in alle discretie ook aan huis, we werken steeds met contante betaling.


Misschien hebt u nog andere verzamelingen te koop, zoals bv. Postzegels? Met 25 jaar ervaring in de postzegel handel is onze collega Bart steeds geďnteresseerd voor een schatting , aankoop en verkoop van uw postzegel collectie.
Voor meer informatie over de schatting, aankoop en verkoop van uw postzegels kan u steeds bij Bart terecht op postzegels.be.

Bart Van Acker kan u ook helpen met een schatting munten , uw munten veilen of aankoop munten .
Voor gespecialiseerde informatie over de aankoop, verkoop of veiling van uw gouden munten kan u steeds terecht op de site gouden-munten-verkopen.be.